Prijzen incl.
verzendkosten

Verzenden en Retouneren

Bezorging 

Bezorgdienst
Leveringen binnen worden door Post Nl bezorgd.
Wij streven ernaar om uw producten binnen 48  uur na ontvangst van uw betaling te versturen. Het kan echter voorkomen dat een product niet voorradig is. In dat geval krijgt u dit tijdig te horen en leveren we het product maximaal 10 werkdagen nadat uw betaling is ontvangen.

Waar levert missm?
Wij leveren onze producten wereldwijd. Staat uw land niet in de lijst met verzendlanden, neemt u dan contact op met onze klantenservice. 

Betaalmethode 
U kunt betalen: via iDEAL of bankoverschrijving. 


Verzendkosten

De meeste van onze zendingen worden als pakket verstuurd, (m.u.v. kleine artikelen die door de brievenbus passen zoals sokken) zodat ze in geval van verlies verzekerd zijn.

Er wordt steeds vaker gebruikgemaakt van onze comfortabele retourservice en daardoor is het aantal retourzendingen zeer sterk toegenomen. Omdat wij u echter altijd een verzekerde verzending en retourzending willen aanbieden, kunnen wij niet overgaan op een lager verzendingstarief per pakket.

Om een snelle en veilige verzending te kunnen blijven garanderen, moeten wij u een gedeelte van de kosten in de vorm van verzendkosten ter hoogte van € 2,50 per pakket in rekening brengen. Bestel je voor meer dan €200,- dan betaal je geen bezorgkosten en wordt je bestelling gratis geleverd.

Nog meer service voor u! Als u kort na elkaar meerdere bestellingen plaatst, doen wij ons uiterste best om deze tot één pakket te bundelen en aan u te versturen. De voordelen op een rijtje: u betaalt slechts één keer verzendkosten en het is milieuvriendelijk.
Retourneren 

Mocht een product uit onze online shop een keer niet aan uw verwachtingen voldoen of kan ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. U kunt dan de ongedragen artikelen voorzien van het originele label eenvoudig binnen 14 dagen nadat u de bestelling hebt ontvangen terugsturen.

Vul a.u.b. het retourformulier in dat met elke zending wordt meegestuurd, zodat wij uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Bewaar a.u.b. altijd het bewijs van afgifte tot u van ons een bevestiging hebt ontvangen dat uw retourzending is ontvangen. 

Het kan het een aantal dagen duren voordat uw pakje ons logistieke centrum bereikt. Wij vragen u hiervoor een beetje geduld - de retouren worden na ontvangst zo snel mogelijk verwerkt en dan per e-mail bevestigd. Een eventueel hierdoor ontstaan tegoed wordt op uw rekening bijgeschreven.

Houd er rekening mee dat de geleverde artikelen alleen bedoeld zijn om te bekijken of ze u bevallen – zoals u dat ook in een winkel zou doen – en met het originele label en het retourbewijs dat in het pakket zit, teruggestuurd moeten worden. Producten voorzien van een speciale hygiënesticker resp. een hygiënesluiting kunnen alleen worden geretourneerd voor zover de sticker resp. de sealing of de sluiting ongeopend is. Wanneer de artikelen door verdergaand gebruik in een slechtere staat verkeren, behouden wij ons het recht voor een vergoeding te eisen.


Retourkosten

U kunt artikelen gratis retourneren.

Bij uw pakket zit een sticker met het opschrift RETOURZENDING. Plak deze a.u.b. goed zichtbaar op de retourzending en geef het pakket  af bij een postkantoor.


missm
Gildenstraat 10
5492NN Sint-Oedenrode
Nederland